Informasjon om personvern

20.juli 2018 trådte den personvernloven i Norge i kraft (GDRP)

Personvernlovgivningen skal blant annet sikre integritet og konfidensialitet ved behandling av egne personopplysninger. Bergen KFUK-KFUM Ynglingen, v/ Bjarne Ø. Graabræk forplikter seg til å ivareta personvernet, både for ansatte og alle vi vi har kontakt med når vi behandler slike opplysninger. Vi vil kun benytte personopplysninger til formål med saklig tilknytning til bedriftens virke og følge EUs generelle personvernforordning (GDPR).

Denne informasjonen er ment å hjelpe deg å forstå hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler inn dem, og hva vi gjør med dem, samt hvilke valg du har mtp bruk, innsyn og endring av personopplysninger.


Hva defineres som personopplysninger?
En personopplysning er noe som kan knyttes til deg som enkeltperson, som for eksempel navn, adresse, e-postadresse, IP-adresse, telefonnummer, bilnummer, bilder og annen informasjon som er direkte relatert til deg


Hvem er behandlingsansvarlig?
Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger. For nettsider til Bryggen Panorama er behandlingsansvarlig Bergen KFUK-KFUM Ynglingen, v/ Bjarne Ø. Graabræk.


Bryggen panoramas behandling av personopplysninger

Bergen KFUK-KFUM Ynglingen, v/ Bjarne Ø. Graabræk vil alltid sørge for forsvarlig behandling av personopplysninger og kun benytte dette i samsvar med relevant lovgivning.


Hvilken informasjon samler vi inn, og hva bruker vi den til?

Bryggen panorama benytter cookies(informasjonskapsler) på våre nettsider. En «cookie» er en liten tekstfil som lagres på din pc og benyttes til å kjenne deg igjen og se hva du gjør mens du besøker nettstedet. Det er også vanlig å lagre valg og innstillinger du har gjort på nettstedet i en «cookie». Informasjonen vi samler inn via «cookies» bruker vi til å analysere besøkstrender, slik at vi kan se om nettstedet fungerer slik det skal og til å forbedre din brukeropplevelse. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.


Deaktivering av informasjonskapsler(cookies)

Du kan forhindre bruk av informasjonskapsler i nettleser innstillinger. Dette kan imidlertid gi redusert funksjonalitet og man risikerer at andre nettsteder ikke fungerer optimalt. Vi anbefaler derfor at man ikke deaktiverer informasjonskapsler. På nettvett.no kan du lese om cookies og se hvordan du administrerer dem i din egen nettleser.

Oversikt over Informasjonskapsler:

Navn Informasjon
_utmb Brukes til å bestemme nye økter / besøk. Cookien blir opprettet når javascriptbiblioteket kjøres, og ingen eksisterende __utmb-cookies eksisterer. Cookien oppdateres hver gang data sendes til Google Analytics.
_utmt  Google Analytics fordelingsrate
_utmc  Brukes for å  avgjøre om brukeren var i en ny økt / besøk.
_utmz Lagrer trafikkilden eller kampanjen som forklarer hvordan brukeren nådde nettstedet ditt. Cookien  blir opprettet når javascriptbiblioteket utføres og oppdateres hver gang data sendes til Google Analytics.
_utma  Brukes til å skille mellom brukere og økter. Cookien er opprettet når javascriptbiblioteket utføres, og ingen eksisterende __utma-informasjonskapsler eksisterer. Cookien oppdateres hver gang data sendes til Google Analytics.


Hvem deler vi data med?

Når du kontakter oss via skjema på nettsiden, vil vi dele personlig data med andre innen Bryggen panorama, dets eiere og tilknyttet eiendomsmegler slik at vi kan besvare henvendelser fra deg. Vi vil ikke dele eller selge dine data til andre i markedsøyemed


Google Analytics

Bryggen Panorama benytter Google Analytics for å lagre datatrafikk fra besøkende. All data som samles inn er anonymisert og kan ikke spores til enkeltpersoner. Resultat fra innsamlet data brukes til for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innhold for å kunne tilby bedre tjenester for besøkende på nettstedet. Eksempler på data som samles inn fra nettsiden: Operativsystem, trender og ulike bruksmønster på siden


Rettigheter

Bryggen Panorama håndterer personopplysninger ihht personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Du kan kreve innsyn i egne personopplysninger, i tillegg til å kreve retting eller sletting av opplysninger. Dersom man mener at Bryggen Panorama håndterere opplysninger i strid med reglene, kan det klages til Datatilsynet.


Kontakt

Kontakt Bergen KFUK-KFUM Ynglingen, v/ Bjarne Ø. Graabræk om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigere eller slette personopplysninger som er lagret om deg.

Vi har jevnlig gjennomgang av personvern. Disse opplysninger ble sist oppdatert den 10.08.2018.